Eye Candy sees the light!

16 August 2011

Het idee voor Eye Candy is een dik jaar geleden geboren toen ik op zoek was naar een nieuwe zonnebril. Nooit zo ontevreden geweest met het onpersoonlijk filiaal van een brillensupermarkt - advies krijgen was even moeilijk als een audiëntie bij de paus te bemachitgen - of teleurgesteld in het beperkte aanbod en onbeperkte prijzen van de optiek om de hoek. Wij, de brillenconsument verdienen beter!

Een bril is immers mode en daar hoort deskundig advies en een brede waaier aan keuze bij. Shoppen voor een montuur en glazen moet plezant zijn, 't is tenslotte een belangrijke investering.

Het eenvoudige idee achter Eye Candy is beter doen. Met het meest uitgebreide aanbod merken en monturen, zorgvuldig voorgeselecteerd. Met de beste en meest persoonlijke service op vlak van stijladvies, oogmetingen en handige diensten. Zoals zeker weten dat een gediplomeerd opticien de tijd voor je zal nemen wanneer je een handige afspraak hebt gemaakt online. Of altijd weten hoe je er uitziet met je nieuwe montuur met onze fotoservice. En niet noodzakelijk terug hoeven te komen wanneer je bril klaar is omdat we je bril gewoon thuis of op het werk opsturen.    

Eye Candy sees the light!

A work of Persol

5 August 2011

 

Marcel Vanthilt, televisiepersoonlijkheid,is de man die Persol voor zijn campagne in ons land koos. Internationaal heeft Persol voor zijn ‘Work of Persol’ campagne een tiental jonge avant garde artiesten gekozen die het gevolgd heeft. Omdat zij de spirit van zelf expressie van Persol personifiëren en zij net als Persol hun art met de hand maken.

 

Interessante filmpjes op http://www.persol.com/USA/a-work-of-persol/francesca.

A work of Persol

De zon is de beste optometrist

26 July 2011

Interessant artikel in de New York Times vandaag. In de jaren 70 was maar een kwart van de Amerikanen bijziend. Vandaag is dat bijna de helft. Het artikel claimt dat de evolutie in de rest van de wereld gelijkaardig is. Dat komt omdat we steeds meer tijd binnen doorbrengen en dat bij artificieel licht. Meer tijd in de zon – met de juiste zonnebril – kan dus soelaas bieden. De auteurs, eentje is prof aan Princeton, maken gelukkig ook komaf met de idee dat tijd voor de computer of met de neus in de boeken bijziendheid bevordert.

http://www.nytimes.com/2011/06/21/opinion/21wang.html?_r=1&emc=eta1

De zon is de beste optometrist