Merken

Alleen de hipste merken bij Eye Candy Wijnegem

Hip en trendy? Scherp en stijlvol? Dan vind je in onze webshop een voorsmaakje van onze collectie. Spring binnen in onze winkel voor een walhalla aan laatste nieuwe parels van Oliver Peoples, Céline, Chloé, EinstoffenGucci, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Prada, Ray-Ban, Tom Ford, Chanel, Oakley, Carrera, Paul Smith, Odette Lunettes, Dior, Mykita, Komono, Lindberg, Swarvoski en Izipizi. Om er maar een paar te noemen. 

Sinds dit voorjaar vind je tussen onze 2.000 brillen ook Chloé. Rond, retro en met zachte materialen, helemaal terug van nooit weg geweest. 

Op zoek naar de nieuwe Erika, de General of de Aviator in net die kleur die je nergens anders vindt? Eye Candy is de grootste Ray Ban winkel van het land met meer dan 300 modellen. Bij ons vind je dus alle nieuwe designs, de klassiekers en die speciale uitvoering, netjes naast elkaar. 
 

Dior

 

Tijdloos, elegant, constant vernieuwend, allemaal in 1 merk

 

 

 

 

Odette Lunettes 

 

Op zoek naar een bril die deel van je persoonlijkheid bepaalt, met de filosofie "hippe, toffe fashion brillen maken aan een betaalbare prijs" Zo hoef je geen 5 jaar met dezelfde bril rond te lopen. Je kan er je eigen brillencollectie mee uitbreiden, het zorgt voor de nodige afwisseling op je neus én je bent steevast mee met de trends”, vertelt Eline De Munck.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x