Contact

Wanneer zijn we open?

Simpel: altijd

Maar de ruimste collectie en meest uitgebreide service vind je nog steeds in onze winkel. Het Eye Candy team staat voor je klaar van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 20:00.

Op vrijdag kan je bij ons terecht tot 21:00.

Vanaf maandag 11 mei zijn we terug open maak uw afspraak aub.


Waar kan je ons vinden?

Online vind je een voorsmaakje van onze collectie. Door de Corona maatregelen is het Wijnegem Shopping Center gesloten. Wij sturen je met plezier een Gratis Paspakket dat je uit onze webwinkel selecteert. En we geven je tijdelijk 20% korting op alle merken in onze webwinkel.

Onze winkel vind je in het gezelligste winkelcentrum van het land, het Wijnegem Shopping Center. Ons adres is Turnhoutsebaan 5 / 274 - 2110 Wijnegem. Bellen kan op 03 609 75 50. Mailen naar wijnegem@eyecandy.be.

Waar zitten we in het Shoppingcenter?

Eye Candy is makkelijk te vinden in het Wijnegem Shopping Center. We zitten op de de eerste verdieping aan ingang 12, in de buurt van Hema en Intertoys, net naast Switch en Suit Supply.

 

Maak hier een afspraak

Vanaf maandag 11 mei is onze winkel terug geopend volgens de gebruikelijke openingsuren. Om alles vlot te laten verlopen vragen we je om hier een afspraak te maken. 

Contact

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x