News

Ray- Ban stories Smart Glasses / Exclusief bij Eye Candy

Ben je klaar voor een slimme bril? Kies voor Ray-Ban Stories, het nieuwste op het gebied van draagbare techniek. Onze slimme brillen en zonnebrillen, met camera en geluid, combineren de legendarische technologie van Meta met de iconische stijl van Ray-Ban.

Nieuwe collecties en een leuke zonneglaspromotie!

Ontdek onze nieuwe collecties en kom wegdromen van al het moois van Chanel, Victoria Beckham, Ray - Ban, Oakley,Tom Ford, Chanel, Dior, Chloé en Mykita. U kan ook genieten van onze zomerpromotie. Zonneglazen met correctie krijg je momenteel met 30% korting op unifocale en 50% korting op multifocale zonneglazen van Zeiss. 

Dita Lancier, nieuw bij Eye Candy!

Dita Lancier met een geavanceerde lenstechnologie voor land, zee en lucht. Verbeterde kleur, high definition details, superieure helderheid, contrast en diepte voor optimaal zicht in de meeste omgevingen en een geïntegreerde polarisatie­technologie die reflecties elimineert.

17 juni 2022

Trendy Nooz leesbrillen

Een uiterst praktische en compacte leesbril. Ultra flexibel, licht, kleurrijk, hip en handig! Deze trendy musthave leesbrillen zijn beschikaar in 4 verschillende kleuren: grijs, blauw, lichtgrijs, antraciet

Stel zelf je Ray Ban samen

Customize nu zelf je Ray Ban bij ons in de winkel met het Ray Ban Custom Lab.

Hoe draagt u een mondmasker in combinatie met uw bril?

Hoe draagt u een mondmasker in combinatie met uw bril? Een mondmasker dragen is niet zo aangenaam en al helemaal niet als daarbij je brillenglazen aandampen. Zo zie je niets meer en moet je constant je bril reinigen. Absoluut te vermijden aangezien het door de coronamaatregelen..

Ray Ban op sterkte glazen!

Ray Ban op sterkte glazen!

Zorgen om blauw licht

Zorgen om blauw licht Ledlicht van tablets, smartphones en tv-schermen beïnvloedt onze biologische klok, maar zou volgens onderzoek ook schadelijk zijn voor onze ogen. Moeten we ons zorgen maken?

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

10 tips voor een goede zonnebril

De 10 tips voor een goede zonnebril vindt u hier.

Zeiss zonneglazen promotie

De UV index in België breekt records. Maar ook met vakantie in het vooruitzicht, is een goede zonnebril geen overbodige luxe. Zorg voor een goede UV bescherming, ook bij lage intensiteit van de zon. We adviseren je graag hoe je je zicht best beschermt, ook in de auto. En geniet van onze zomerpromotie: 50% korting op multifocale zonneglazen van Zeiss.

17 juni 2022

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x