News

Stel zelf je Ray Ban samen

Customize nu zelf je Ray Ban bij ons in de winkel met het Ray Ban Custom Lab.

Zeiss wijnglasactie

We zetten het nieuwe jaar goed in want in januari 2020 ontvangt u bij aankoop van een paar Zeiss multifocale glazen, een set van 6 Schott Zwiesel wijnglazen in Titan Kristal. Kom dus langs voor uw nieuw paar Zeiss multifocale glazen.

Steeds een gratis ravotbril voor de allerkleinsten

Altijd gratis ravotbril Spelen en een bril dragen is voor onze allerkleinsten soms een beproeving. Wees gerust, want bij ons krijg je stééds een gratis ravotbril (tot 12 jaar). Onze nieuwe collecties voor de kids zijn binne

Hoe draagt u een mondmasker in combinatie met uw bril?

Hoe draagt u een mondmasker in combinatie met uw bril? Een mondmasker dragen is niet zo aangenaam en al helemaal niet als daarbij je brillenglazen aandampen. Zo zie je niets meer en moet je constant je bril reinigen. Absoluut te vermijden aangezien het door de coronamaatregelen..

Nieuwe collecties bij Eye Candy

ij Eye Candy hebben onze nieuwe collecties hun intrede gedaan. Je vindt nieuw Eye Candy van Mykita, Gucci, Oliver Peoples, Tom Ford, Céline en zo veel meer. Is je zicht in orde? We nemen graag de tijd en bekijken het samen met u.  Geniet in november nog van onze actie, 40 euro korting op een unifocale bril of 150 euro korting op een multifocale bril.

Ray Ban op sterkte glazen!

Ray Ban op sterkte glazen!

Nieuwe Odette Lunettes

Bij Eye Candy vind je nu de allerlaatste collectie van Eline De Munck. Odette Lunettes werkt vanaf nu niet meer met verschillende collecties, maar wel met twee gloednieuwe lijnen waar telkens nieuwe monturen aan worden toegevoegd.

Havaianas sunglasses

De zonnebrillen van Havaianas worden gekenmerkt door sunshine, fun en functionaliteit in allerlei hippe kleuren en leuke vormen. Bij de hele collectie zijn de frames en de zijkanten vervaardigd uit het kenmerkende Havaianas rubber, net zoals de bekende flipflops. Het leven is extra zonnig met deze fleurige collectie.

Zorgen om blauw licht

Zorgen om blauw licht Ledlicht van tablets, smartphones en tv-schermen beïnvloedt onze biologische klok, maar zou volgens onderzoek ook schadelijk zijn voor onze ogen. Moeten we ons zorgen maken?

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

Chloé Eyewear, nieuwe collectie bij Eye Candy!

De stijlvolle herfstcollecties ontdekken bij Eye Candy? We laten je graag kennis maken met de prachtige collectie van Chloé.

10 tips voor een goede zonnebril

De 10 tips voor een goede zonnebril vindt u hier.

Zeiss zonneglazen promotie

De UV index in België breekt records. Maar ook met vakantie in het vooruitzicht, is een goede zonnebril geen overbodige luxe. Zorg voor een goede UV bescherming, ook bij lage intensiteit van de zon. We adviseren je graag hoe je je zicht best beschermt, ook in de auto. En geniet van onze zomerpromotie: 50% korting op multifocale zonneglazen van Zeiss.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x