News

Nieuwe collectie van Odette Lunettes, Big and Bold.

Ook in het nieuwe jaar verrast Eline De Munck met de nieuwe Odette Lunettes collectie. De collectie belooft 'Big and Bold' te zijn zowel voor optische brillen als voor zonnebrillen.

4 januari 2022

Trendy Nooz leesbrillen

Een uiterst praktische en compacte leesbril. Ultra flexibel, licht, kleurrijk, hip en handig! Deze trendy musthave leesbrillen zijn beschikaar in 4 verschillende kleuren: grijs, blauw, lichtgrijs, antraciet

Solden bij Eye Candy

Januari is ook bij Eye Candy soldenmaand. Je krijgt tot het einde van de maand tot wel 50% korting op zonnebrillen en optische monturen van o.a. Céline, Chloé, Lindberg, Dior en Liu Jo. Kom eens langs in de winkel om onze solden te ontdekken.

4 januari 2022

Stel zelf je Ray Ban samen

Customize nu zelf je Ray Ban bij ons in de winkel met het Ray Ban Custom Lab.

Hoe draagt u een mondmasker in combinatie met uw bril?

Hoe draagt u een mondmasker in combinatie met uw bril? Een mondmasker dragen is niet zo aangenaam en al helemaal niet als daarbij je brillenglazen aandampen. Zo zie je niets meer en moet je constant je bril reinigen. Absoluut te vermijden aangezien het door de coronamaatregelen..

Ray Ban op sterkte glazen!

Ray Ban op sterkte glazen!

Zorgen om blauw licht

Zorgen om blauw licht Ledlicht van tablets, smartphones en tv-schermen beïnvloedt onze biologische klok, maar zou volgens onderzoek ook schadelijk zijn voor onze ogen. Moeten we ons zorgen maken?

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

10 tips voor een goede zonnebril

De 10 tips voor een goede zonnebril vindt u hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x