Zeiss zonneglaspromotie

22 maart 2023

De lente is in aantocht, de dagen worden langer en de zon maakt zijn intrede. Ontdek de zonneglaspromotie bij Eye Candy. Je ontvangt 30%korting op alle unifocale zonneglazen van Zeiss en maar liefst 50% korting op alle multifocale zonneglazen en multifocale zonverkleurende glazen.

Kortingen tot -70% omdat we binnenkort verbouwen

Omdat we in maart Eye Candy in een compleet nieuwe look steken, kan u nu al genieten van de scherpste koopjes met kortingen van 25% tot wel 70% voor de verbouwingen. En die kortingen gelden zowel op monturen als op zonnebrillen.

17 juni 2022

Dita Lancier, nieuw bij Eye Candy!

Dita Lancier met een geavanceerde lenstechnologie voor land, zee en lucht. Verbeterde kleur, high definition details, superieure helderheid, contrast en diepte voor optimaal zicht in de meeste omgevingen en een geïntegreerde polarisatie­technologie die reflecties elimineert.

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

5 tips tegen die verblindende laagstaande zon in de auto

10 tips voor een goede zonnebril

De 10 tips voor een goede zonnebril vindt u hier.

Wij verbouwen van 26 februari t/m 14 maart

Nieuwsupdate! Van 26 februari t/m 14 maart wordt er flink gewerkt aan een compleet nieuwe winkel en zijn we gesloten. Onze winkel krijgt een spiksplinternieuw interieur met nog meer plek voor de allermooiste collecties, de allerbeste oogzorg en het scherpste stijladvies. U vindt ons vanaf 15 maart op dezelfde vaste locatie met het vaste team. Tot binnenkort!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x